Kirtan með Jose “Ukumari” 2. nóv. kl. 20.30

Kirtan með Jose “Ukumari” 2. nóv. kl. 20.30

Verið hjartanlega velkomin á kirtan með Jose Antonio Nuñez Negrón “Ukumari” frá Perú. Jose er fjölhæfur tónlistarmaður sem syngur og spilar á mörg hljóðfæri m.a. gitar, sitar, flautur, trommur. Hann leiðir möntrusöng og söngva hjartans sem opna hjartað og hækka orkutíðnina. Njótum þess að syngja saman í kærleika og samhljóm.

Frjáls framlög

Welcome to kirtan with Jose Antonio Nuñez Negrón “Ukumari” from Perú. Jose is a multi-instrumentalist musician and will lead mantras and songs of the heart which opens the heart and brings high vibration. Lets enjoy singing together in love and harmony.

Free contribution

Jose Antonio Nuñez Negrón “Ukumari”
Multi-instrumentalist musician and story teller from Peru.
Ukumari has participated in several music festivals and workshops on oral tradition across Peru, South America, Holland and Iceland. He is the director of CUENTAMEPERÚ, a cultural association that works for preserving oral heritage and the story telling tradition of the world, bringing forth a wide range of different stories for kids and adults.
CUENTAMEPERÚ is part of the International Red of Story Telling and an active ingredient of the Universal dances for Peace ORG.

Sorry, comments are closed for this post.

Yogavin // Grensásvegi 16, 108 Reykjavík // yoga@yogavin.is // sími 8626098

Share This